søndag den 12. februar 2017

Gærstarter kører

Gærstarter kører :
200 g lys malt - 1,5 liter vand - gærnæring
Køling 20 minuter -
Tilsat gær- Wlp013 "London Ale Yest"

Har tidligere brygget med denne gær med godt resultat - hvorvidt den er verdens bedste til en IPA det er  "The question" . Den lover dog at humlen vil trænge godt igennem, og det er lige det den skal.

Anbefalinger for gærmængder ved forskellige volumen eller OG, også anbefalinger for gærstarter.


Beskrivelse:
Dry, malty ale yeast. Provides a complex, oakey ester character to your beer. Hop bitterness comes through well. This yeast is well suited for classic British pale ales, bitters, and stouts. Does not flocculate as much as WLP002 and WLP005.

Attenuation: 
67.00-75.00
Flocculation: 
Medium
Alcohol Tolerance: 
Medium (5 - 10%)
Optimum Fermentation Temperature: 
66.00-71.00 --- 19 til 21 grader


Ingen kommentarer:

Send en kommentar