lørdag den 5. oktober 2019

Brygning - Av min ryg..

Bryggede en staut den 04-10 2019

Fin bryggedag --
OG - 1068

Justering af ph inden brygning begyndte - 5,5
Dough in ved ca 45 grader

Brygning ved ca 64 grader i 1 time og 30 min
Herefter god en time ved 67
Afslutning med 73 grader i 10 minuter

Kogning af urt i 1,5 time
Humle i flere omgange

Gær -- Tør gær -- 1. forsøg med dette.

Gæring påbegyndt ved ca 25 grader -- herefter
Gæring ved 18 grader

08-10-19
Øl på nye gær fade
Sekundær gæring

09-10-19
Slukket for varmen --
Setling af urenheder

10-10.19
Temperatur gået fra 18 til 12 grader

Navn:
Tænker at øllen får navnet -  "AvMinRyg "
(faldt af hesten)

FG .. 1022 ..
Alkohol ca 6 procent
Meget tilfreds med denne øl


Ingen kommentarer:

Send en kommentar